Bij koninklijke beschikking hofleverancier

Home

Welkom bij Drukkerij De Kleijn Wijchen.
Met meer dan 100 jaar ervaring onbetwist uw specialist voor al uw drukwerk.

Sinds ons ontstaan in 1912 is uw drukwerk bij ons in goede handen. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat werkt met moderne digitale technieken, aandacht voor het millieu gecombineerd met een ambachtelijke liefde voor het vak. FSC-gecertificeerd papier en biologische inkten dragen bij aan een milieuvriendelijke productie van ons drukwerk.


MVO oftewel Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze drukkerij heeft in 2011 daarvoor de MVO-award gekregen. Zo werken wij er bij onze bedrijven voor een deel ook mensen met een beperking. Iets wat de overheid straks het midden- en kleinbedrijf gaat opleggen.

Doordat het steeds drukker wordt op de digitale snelweg, blijft juíst communicatie op papier één van de meest gerichte en effectieve manieren om uw boodschap over te brengen. Bij ons kunt u terecht voor drukwerk in de breedste zin van het woord. Wij leveren onze ruime 400 vaste zakelijke klanten de hoogste kwaliteit: van visitekaartje tot full colour brochure. Digitaal drukken of traditioneel drukken, we hebben het allemaal in huis. Bovendien beschikken wij over een eigen ontwerpafdeling die met plezier bijvoorbeeld uw folder of huisstijl ontwerpt. Of u nu een particulier, bedrijf of reclamebureau bent, bij ons bent u verzekerd van een optimaal afdrukresultaat en een deskundig advies.


Neem gerust contact met ons op voor een offerte of meer informatie. 
Uiteraard heten wij u dan ook van harte welkom bij een bezoek aan onze drukkerij op de Nieuweweg 236 in Wijchen.