Digitaal drukwerk Flexibel en snel

Digitaal drukwerk met hoge kwaliteitsnorm

Wij zijn gespecialiseerd in volumeprintwerk in kleur en zwart wit voor de zakelijke markt. Met name gepersonaliseerd printwerk en het verzorgen van mailings is een belangrijk deel van onze werkzaamheden.

Vaak gaat het hier om vertrouwelijk werk zoals salarisstroken en aanmaningen, maar ook lesmateriaal en eenvoudig printwerk komt dagelijks voor. Onze grootste kracht zit in de opdrachten waar handmatige werkzaamheden voor verricht moeten worden.

Hierin werken wij samen met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, een organisatie die mensen met een achterstand in de arbeidsmarkt een normale werkplek geeft bij reguliere bedrijven. Voor u betekent dit dat wij in staat zijn tegen een scherp tarief een goed product te leveren.

Uiteraard werkt ons zeer moderne machinepark hier ook aan mee. Onze printers staan al jaren aan de top als het gaat om kwaliteit en snelheid. Moderne couverteer apparatuur waarmee wij machinaal enveloppen vullen. Diverse bindmethodieken van wire-o tot gelijmd. Kortom, reden genoeg om eens te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Inspiratie

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Wilt u een mailing versturen naar uw relaties, cadeaubonnen laten maken met unieke code of heeft u iets anders in gedachten? Laat ons met u meedenken voor de beste oplossing.

Contact opnemen